Substanțe interzise.

21.09.2014 11:00

De ce să-ți înveninezi inima și corpul cu substanțe interzise?! 

De ce să uiți că și tu ești un om, la fel ca toți ceilalți, care își croiește un drum în viața pentru că Dumnezeu i-a dat șansa asta? 

Cele mai periculoase substanțe interzise pentru mine, sunt ..ura, invidia, nepăsarea, minciuna. Pentru că, hai să recunoaștem, că de la ele... se ajunge de fapt, la acele substanțe interzise pe care toți le știm, dar pe care sper că nimeni nu le va mai folosi propriu.

E adevărat și că fiecare are un strop sau o ploaie de astfel de sentimente care se manifestă atunci când te aștepți mai puțin și care-ți încețoșează privirea, dar aici, revine în discuție autocontrolul. 

Suntem cu toții conștienți de ceea ce ne face bine și de ceea ce ne face să suferim. Și uităm. Uităm pe drum și ne lansăm în discuții contradictorii fără ieșire, ne revoltăm și începem să țipăm cu sau fără noimă la cineva, poate doar pentru că noi suntem supărați în acel moment.

Nimeni nu e egal cu el însuși de-a lungul timpului. Apar o multitudine de trăiri noi care ne pulsează în vene adrenalină, bucurie, sau deznadejde și din păcate, ură.

Secretul bănuiesc că este dozarea sentimentelor noastre față de cei apropiați, care nu au nici cea mai mică vină de starea noastră proastă. Săracii de ei, chiar nu mai știu ce să facă și cum să te împace la un moment dat, când tu ai dat de prea mulți oameni triști, orgolioși, meschini care te-au făcut să strângi în tine un munte de negativitate. Te -răzbuni- pe cei mai buni oameni pe care-i ai aproape. Și nu e bine! 

TREZEȘTE-TE!!

Descătușează-te de senzațiile pe care le-ai primit în drumul tău, senzațiile negative, bineînțeles! Armonia ta sufletească contează mai mult ca orice conflict la care iei parte în aglomerația care se formează. 

Nu consuma substanțe care să te facă un alt om. Nu te autodistruge.

Cu drag,

Teo.

 

Subiect: Substanțe interzise.

Dată:: 21.09.2014

De:: Georgiana Camelia

Subiect:: Substante Interzise

Asta si Curaj, preferatele mele pana acum! Cand urmeaza o carte? :))

Dată:: 21.09.2014

De:: Teo Fulga

Subiect:: Re:Substante Interzise

Recunosc ca postarea Curaj e preferata mea, fara nicio urma de modestie!:))))
Si, Doamne-ajuta sa existe in viitor! :)

Dată:: 21.09.2014

De:: Sonia Diugan

Subiect:: Substanțe interzise

Cat de bine zis. Atunci când ajungi la limita limitelor, e bine sa iei aminte la tot ce ai scris tu aici, pentru ca iți oferă speranță, încredere și multa credința. În mare parte, în ziua de azi acestea lipsesc din sufletele oamenilor...superb, Teo și atât de adevărat! Deodată cu recitirea acestui post voi începe și săptămâna!:)

Dată:: 21.09.2014

De:: Teo Fulga

Subiect:: Re:Substanțe interzise

Mă bucur foarte tare că vă place!! :)
Te pup și să ai o săptămână minunaaată.

Dată:: 21.09.2014

De:: Patricia

Subiect:: Substanțe interzise

Cred ca fiecare din noi are la un moment-dat substante de astea inhalate. Si doza e din ce in ce mai mare si mai deasa..

Dată:: 21.09.2014

De:: Teo Fulga

Subiect:: Re:Substanțe interzise

Din pacate... Totusi, TREBUIE sa incercam sa schimbam putin si oamenii din jur!:)

Dată:: 21.09.2014

De:: Marinela Lungu

Subiect:: Substante interzise

"Armonia ta sufletească contează mai mult ca orice conflict la care iei parte în aglomerația care se formează. " -Genial!

Dată:: 21.09.2014

De:: Teo Fulga

Subiect:: Re:Substante interzise

Multumesc muuuult!!

Comentariu nou