Reflejo de los sentimientos

08.05.2015 18:35

Am de oferit cuvinte, sentimente, momente, zâmbete, lacrimi.. Dar doar unele persoane înțeleg exact ce ofer. Doar unele persoane înțeleg ce vreau să spun și îmi simt bucuria cu care vorbesc despre anumite lucruri sau despre anumiți oameni.. Doar unele persoane sunt ca o relexie a sentimentelor mele..

Reflejo de mis sentimientos..

Sunt niște suflete care îmi captează energia, fiind pe aceeași lungime de undă pe care plutește inima mea. Ca îngerii păzitori, îmi veghează calea și mă ajută să îmi descopăr mai multe laturi ce stau ascunse în colțuri din mine…

Y el corazón latía con fuerza porque recibo alas para volar.

Primesc aripile MELE, care se potrivesc pe sculptura minții mele.

 

Astăzi,îmi doresc să pornim un ”joc”.. care sper să creeze lucruri frumoase!
Vă invit ca la rubrica de comentarii, să-mi lăsați scrisă o tematică pe care eu să o dezvolt așa cum simt, într-un post viitor!

PS:Dacă vor fi comentarii numeroase, voi realiza postările cu tematicile propuse de voi,în zile diferite.

PS2:Vreau să încercăm să interacționăm și să ne cunoaștem mai bine,prin interesele și subiectele care vă fac inima să tresară. Poate vom continua jocul și în zilele următoare.. Start!

 

Cu drag,

Teo.

 

Subiect: Reflejo de los sentimientos

Reflejo de los sentimientos

Mara 10.05.2015
Descoperind recent blogul tau printr-o fericita intamplare n-am cum sa fiu indiferenta si sa nu remarc continutul sau, calitatea ideilor si scrierilor tale ce te poarta intr-o lume magica ce-ti ofera acele momente si sentimente unice de exaltare a spiritului transmise de persoane superioare si inzestrate cu acest har, persoane in fata carora te incearca un profund sentiment de admiratie si devotiune, asa ca voi incerca cu acceptul tau sa respect principiile impuse de tine si sa ma ridic pe cat posibil la inaltimea cuvintelor, ideilor si sentimentelor tale. Simtirile, pasiunile, trairile si energiile tale ne incarca de acea stare de bine si ne transmit acel fior subtil si unic de a fi dincolo de limita, iata si o posibila tematica pentru posturile viitoare.

Re:Reflejo de los sentimientos

Teo Fulga 10.05.2015
M-ai emoționat până la lacrimi și îți mulțumesc din suflet pt cuvintele tale atât de frumoase și pt că îmi vizitezi blogul. :) Nu știu prin ce fericită întâmplare ai ajuns aici, cert este că mă bucur mult că te afli aici,pt că din felul tău de a scrie îmi dau seama că ești un om de calitate.

Re:Re:Reflejo de los sentimientos

Mara 10.05.2015
Multumesc mult pentru aprecieri si sper sa onorez prin fidelitate aceste cuvinte frumoase, cert este ca vizitand periodic blogul Adelei, am ajuns si in acest loc minunat si plin de fantezie, dandu-mi repede seama de calitatea comentariilor si postarilor unei persoane de certa calitate si atat de speciale.

Re:Re:Re:Reflejo de los sentimientos

Teo Fulga 11.05.2015
Iată că Adela îmi mai aduce în cale un om care se vede că simte frumos. :) Mă bucur mult că te afli aici și îți mulțumesc pt așa cuvinte frumoase!

Reflejo de los sentimientos

Dragan Claudia 08.05.2015
Fiecare cuvant pe care care il scrii este magic, atat de multe cuvinte provoaca un singur sentiment, emotie. Tu esti magica deoarece doar o astfel de persoana poate transmite ceea ce imi transmiti tu. Fiecare post are acel ceva care te face sa-l citesti si sa-l recitesti de mai multe ori .... Tema pentru un viitor post as vrea sa fie despre... TINE, despre tine in totalitate, deaja stiu cine esti dar imi place sa te citesc, iar acum vreau sa o fac in totalitate. Te puuup !!! :*

Re:Reflejo de los sentimientos

Teo Fulga 08.05.2015
Inspirația vine de la persoanele așa bune ca tine! :) O să mă gândesc la ce aș putea scrie despre mine,ca să-ți îndeplinesc propunerea.
Mulțumeeesc!
Te puuup și eu!!

Comentariu nou