In cerc.

27.09.2014 13:02

Ciclicitate. Sutem sub semnul ciclitității prin toate lucrurile care ni se întâmplă. O săptămână are un număr de 7 zile, zile care se rotesc într-un cerc care pentru noi, oamenii, e fără sfârșit. Peisajele din jurul nostru se modifică cu sau fără știrea noastră, și din păcate rămânem de multe ori dezamăgiți de rapiditatea cu care lucrurile se schimbă. 

E greu să ne înțelegem pe noi înșine:nu ne place monotonia și repetabilitatea evenimentelor, ni se pare că ne îngrădesc și că ne fac să fim mereu la fel, dar totodată, nu suportăm când totul se schimbă brusc, când oamenii dispar și când acțiunile obișnuite pe care le simțeam zilnic, se opresc temporar sau definitiv. 

Niciodată nu ne putem mulțumi cu ce avem, mereu ne dorim și opusul, pentru a avea dinamică și a putea înțelege cum e mai bine să fie... alb sau negru!?

Avem capacitatea de a ingnora o fața a lumii, de dragul alteia care se ascunde întotdeauna atât de bine,încât să n-o putem nici măcar defini.

Suntem ființe complete,care tind mereu spre mai bine și mai frumos. Percepția oamenilor e diversă în tot ce înseamnă viață.

Sunt tare curioasă care este părerea voastră despre rutina zilnică, și cum faceți să vă simțiți minunat alături de ea?

Pentru că sunt zile în care am vrea să schimbăm traseul,să formăm unul nou. Intervine oboseala, intervine stresul sau pur și simplu o lene de a mai face ceva în ziua respectivă.

Cu drag,

Teo.

 

 

Subiect: In cerc.

Niciun comentariu găsit.

Comentariu nou