Sa faci sa conteze!

24.09.2014 17:27

Informația înseamnă libertate de gândire și maturizare frumoasă. Dacă știi cum să culegi și să îmbini informațiile pe care le primești și să dezlegi cheile drumurilor bune pe care ți le semnalează viața, n-ai cum să nu fii un om senin! Totul capătă un sens magic atunci când cunoști. Când ți se revelează în fața ochilor bucăți imense de viață pe care nu le știai și pe care acum le vezi ca pe fericirea și pacea ta. Nu mai înțelegi cum de ieri, când nu aveai în fața ochilor toate lucrurile astea, puteai să te împaci cu tine însuți/însăți. Acum pacea și bucuria sinceră, fără ca un –motiv- anume să te îndrume spre trăirile acestea, sunt în inima ta, parcă pictate cu o culoare ce nu se va șterge niciodată. De fapt, cu siguranță, motivul acela mic, pe care-l ignorăm, e mai important decât toate celelalte pe care le numim mereu. E o minusculă particulă din cugetul nostru care ne spune că fericirea spre care tindem, e chiar alături de noi,lângă noi, pentru noi.

Niciodată nu vom fi singuri! O forță imensă ne ghidează pașii și ne face să ne metamorfozăm în milioane de situații diverse.

Fericirea niciodată nu va fi complicată. Așa simt acum. Fericirea e simplă. Fericirea e în acțiunile mărunte care te fac să zâmbești și să tresari de emoție… Fericirea e atunci când primești ceva din suflet. Când simți că nimic material nu poate compensa acel lucru al sufletului pe care l-ai primit.

Fiți fericiți, dragilor! Avem o singură șansă să putem reuși:VIAȚA! :)

Cu drag,

Teo.

 

Subiect: Sa faci sa conteze!

Niciun comentariu găsit.

Comentariu nou