Paste... Pa...ce

30.04.2016 19:39

Se apropie Paștele. Suntem foarte aproape de o sărbătoare atât de importantă, iar bucuria și recunoștința noastră ar trebui să ne inunde sufletele. Să fim pur si simplu încărcați până la refuz de iubirea Domnului, de frumusețea miracolului Învierii, de lumină. Cu siguranță nu putem fi buni până la capăt, pentru că n-avem cum să nu greșim, e inevitabil, dar să ne întoarcem pe cât posibil sufletul către bucuriile mărunte, către familiile noastre și să mulțumim pentru ceea ce avem.

Oferă îmbrățișări din suflet, zâmbete multe, cadouri cu suflet. Împarte tuturor din liniștea și iubirea ta interioară, iar dacă ele nu sunt atât de prezente în tine, lasă-i pe ceilalți să îți ofere.

Cred cu tot sufletul că Paștele e cel mai frumos nu numai dacă mănânci bunătăți, ci în principal când le împarți la masă cu cei dragi.

Eu abia aștept să râd, să uit de griji, de frici și de greșeli, să mă bucur atât cât pot de magia sărbătorii. Cea mai frumoasă imagine e cea în care suntem cu toții, de la mic la mare, în fața mesei, unde se nasc multe discuții frumoase, poate chiar în pararel și când începem să facem poze, care mai de care mai amuzante. :))

Să aveți un Paște luminat, frumos, cald și plin de Pace. Simțiți cu tot sufletul sărbătoarea!

Cu drag,

Teo.

Subiect: Paste... Pa...ce

Niciun comentariu găsit.

Comentariu nou